Novosti

Udruga Lađarica Sisak osvajač 2. Lađarskog kupa grada Lipika u ženskoj konkurenciji, u muškoj konkurenciji Stablina skinula Zagreb s trona

Pred velikim brojem gledatelja na prekrasnom jezeru Raminac održan je drugi po redu Lađarski Kup grada Lipika u ženskoj te muškoj konkurenciji.

U ženskoj konkurenciji u samom fotofinišu slavile su prošlogodišnje pobjednice Udruga Lađarica Sisak ispred odlične ekipe bjelovarskih Sparti koje su pokazale da ce biti ozbiljna konkurencija Sisčankama u borbi za Maraton lađarica dok je treće mjesto zauzela ekipa Sportsko-veslačka udruga Đakovo.

Za razliku od ženske konkurencije u muškoj konkurenciji prošlogodišnji pobjednik Udruga lađara Zagreb nije uspio obraniti naslov, na tom putu im se ispriječila ekipa Udruga lađara - Stablina te sasvim zasluženo slavila.

U velikoj borbi sa Udrugom lađara Sveti Ilija za treće mjesto na kraju je slavila Udruga Lađara Sisak te osvojila treće mjesto. Rukopis njihovog trenera Ivana Šabjana je vidljiv, vidjet ćemo u budućnosti dali su spremni za više ciljeve.

Hvala Lađari Šumari - hšdo Bjelovar na izvrsnoj organizaciji Lađarskog kupa kao i promociji Neretvanske lađe i jednog nastavka prijateljstva i sportskog rivalstva.

KONAČNI POREDAK: (MUŠKARCI)

1. UDRUGA LAĐARA STABLINA
2. UDRUGA LAĐARA ZAGREB
3. UDRUGA LAĐARA SISAK
4. UDRUGA LAĐARA SVETI ILIJA
Još su nastupile lađarske ekipe: SVU Đakovo, Udruga lađara Sisak 2, Argonauti Bjelovar ,Šumari Bjelovar

KONAČNI POREDAK: (ŽENE)

1. Udruga Lađarica Sisak
2. Udruga Sparte Bjelovar
3. SVU Đakovo
4. Udruga lađara Marsonia (debitanti)


Ispis  
Maraton lađa

Udruga lađara Neretve

Ivana Gundulića 4
20350 Metković
IBAN:
HR3423900011101433192 – HPB banka
OIB: 48309934764
MB: 01499355

Zatvori